• Peri-Operatieve Zorg - Toekom(s)tmuziek30 maart 2017
    Dit jaar staat het symposium peri-operatieve zorg in het teken van innovaties en de impact daarvan voor professionals én patiënten. Het symposium is primair bedoeld voor verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten, OK-medewerkers en physician assistants. Daarnaast zijn ook andere professionals die te maken hebben met peri-operatieve zorg van harte welkom.
  • Topclass Kwaliteit, Veiligheid en Innovatie5 april 2017
    De focus tijdens deze topclass ligt op het uitvoeren van een kwaliteitsverbeterproject op de eigen afdeling. Tijdens 6 contactmomenten wordt je geïnspireerd op diverse onderwerpen.

PAO Heyendael - partner voor uw events

PAO Heyendael is als instituut voor het Post Academisch Onderwijs van het Radboudumc gespecialiseerd in het ontwikkelen en organiseren van: congressen, symposia, onderwijs voor AIOS en bij- en nascholing. Jaarlijks organiseert PAO Heyendael ruim vierhonderd activiteiten voor meer dan vijftienduizend deelnemers.

In goede handen
De ontwikkeling en organisatie van uw event - klein- of grootschalig, innovatief of traditioneel, in het  Radboudumc of op externe locaties in Nederland - is bij ons in goede handen. U kunt rekenen op ondersteuning en advies op maat.

Kwaliteit
Wij bieden een geaccrediteerd aanbod en hebben een instellingsaccreditatie voor huisartsen, internisten, anesthesiologen en specialisten ouderengeneeskunde.